Wednesday, October 12, 2011

KONFLICK !

Kacau betul la kalau selalu macam ni.
Aku faham kau nak jimat tapi aku yang tak tahan.
Mana taknya penat2 balik daripada training dari kejauhan dah terhidu bau belacan.
Yang lagi best bau tu dari bilik aku.
Bukan setakat bilik satu floor bau !
Memang la aku tak kisah sgt nak masak ke apa dlm bilik tu.
Tapi yang kesiannya baju2 aku la.
Bau belacan kot !
Da la baru je basuh.
Tambah sakit hati bila lepas mandi.
Cuba la korang lepas mandi lap muka pastu kat towel tu bau sambal tumis + belacan.
Tekanan macam tu.
Nak tegur pon susah da byk kali ckp tp nnt betah balik.
Sorry la aku bab baju2 ni mmg cerewet. Lagi la kalau bau yang tak menyenangkan.
Ok fine. Bunuh saja kecil hati aku.

Solutionnya aku beli la FEBREEZE banyak2.

p/s; selagi mampu sabar, sabar je la tapi diam aku gunung berapi.

6 comments:

  1. tenang2...
    laugh is a cure 4 every disease/problem
    :D

    ReplyDelete
  2. hahaha...x pna2 kau post natang mcm ni..ok la tu bau belacan.ble lapa cium je baju kau tu..kenyang

    ReplyDelete
  3. eh. aku da tak leh simpan da ni. tensen kot nak lepak bilik pon tak tenang

    ReplyDelete
  4. sabar.. org mcm tu kena tegur jugak kot, nanti dia tak tau.. then akan buat bnda yg sama. :)
    try slowtalk. :)

    ReplyDelete